کتابخانه "دکتر بهمن مهری"

کتابخانه "دکتر بهمن مهری" واقع در طبقه سوم ساختمان شماره 2 دانشگاه غیاث الدین جمشید کاشانی، از سال 1390 تاکنون زیر نظر معاونت پژوهش و فناوری، مشغول به فعالیت است. این کتابخانه به عنوان يك كتابخانه دانشگاهی در راستای تحقق اهداف آموزشی و پژوهشی در حوزه­هاي موضوعي فنی مهندسي و علوم پایه به تامین مدارک و منابع علمی مورد نیاز اعضای موسسه می پردازد.

از مهمترین منابع اطلاعاتی موجود در کتابخانه می توان به:

• کتب چاپی فارسی و لاتین
  • کتب الکترونيکي
  • پايان‌نامه
  • نشریات داخلی و خارجی
  • پایگاه های اطلاعاتی
  • مقالات منتشره شده در ژورنال ها و مجامع علمی (با مالکیت معنوی دانشگاه)اشاره کرد. همچنین کتابخانه متشکل از بخش ها و واحدهای مختلفی از قبیل:
  • واحد سفارشات
  • واحد خدمات فنی
  • بخش امانت
  • بخش مرجع
  • بخش نشریات
  • بخش پایان­نامه

است. از دیگر امکانات موجود، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

• قابلیت جستجو اطلاعات کتابشناختی منابع توسط کتابخانه دیجیتال (بدون محدودیت مکانی و زمانی)
  • مشاهده منابع الکترونیکی به صورت پیوسته در کتابخانه دیجیتال (بدون محدودیت مکانی و زمانی)
  • سه دستگاه رایانه برای انجام امور کتابخانه­ای و پژوهشی
  • سالن مطالعه به تفکیک "برادران" و "خواهران".

لطفاً برای کسب اطلاعات بیشتر به مسوول کتابخانه، خانم فاطمه کولیوند مراجعه نمایید.

نشانی اینترنتی

lib.ghiaseddin.ac.ir/parvan/home

پست الکترونیکی

شماره تماس (مستقیم)

32880893 (028)

شماره تماس (غیرمستقیم)

(داخلی 8243) 32881200 (028)

روزهای کاری

شنبه تا پنج شنبه

ساعات کاری

15:30-..:8

مشترک خبرنامه شوید

غیاث الدین جمشید کاشانی

دانشگاه غياث الدين جمشيد کاشانی در سال 1385 با مجوز شورای گسترش آموزش عالی به عنوان یک دانشگاه غیرانتفاعی در شهرستان آبیک تاسیس شد.

بنیانگذاران این دانشگاه عمدتا جمعی از استادان برجسته رشته‌های مهندسی و علوم از دانشگاه صنعتی شریف هستند که اهداف اصلی موسسه را توسعه دانش و فرهنگ، مشارکت در تربیت نیروی انسانی ماهر و کمک به توسعه صنعتی و اقتصادی کشور در نظر گرفته‌‌اند.

آدرس : آبیک - شهرک دانشگاهی اندیشه-بلوار دانش - دانشگاه غیاث الدین جمشیدکاشانی

تلفن ها : 15-32898511-028