تعریف: مراکز رشد از شرکتهای نوپا و هسته های دانش بنیان جهت تجاری سازی ایده های نوآورانه حمایت می کنند .  این مراکز، تسهیلاتی را جهت رفع موانعی نظیر در اختیار نداشتن بودجه ی اولیه جهت آغاز فعالیت، عدم امکان تعامل با متخصصین و مشاورین علمی، فقدان ارتباط موثر با صنعت، ناآشنایی با فرآیند علمی و استاندارد تجاری سازی از بدو شکل گیری ایده تا ورود محصول به بازار هدف و  .  .  .  در اختیار واجدین شرایط قرار میدهند تا در نهایت منجر به توسعه ی اقتصاد دانش مدار گردد .

ششمین مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فنآوری امام خمینی استان قزوین  درآبان ماه سال 93 در مراسمی با حضور فرماندارمحترم شهرستان آبیک ، علی رجب پور سرپرست پارک علم و فناوری امام خمینی(ره) استان قزوین، دکتربهمن مهری و هیئت موسس دانشگاه غیاث الدین جمشید کاشانی و جمعی از دانشجویان در دانشگاه غیاث الدین جمشید کاشانی افتتاح شد.

این مرکز هم اینک در شهرک صنعتی آبیک در سوله ای به مساحت 900 متر مربع شامل فضاهای اداری،  دفاتر کار، کارگاه ها و میزهای ایده پروری،  مشغول به فعالیت می‌باشد.

1) اجاره و استقرار

2) مالی و تضمین

3) انفورماتیک

4) مشاوره و آموزش

5) کارگاهی و آزمایشگاهی

6) تجاری سازی

برنامه های اجرایی مرکز رشد

واگذاری فضای کار به شرکت‌های نوپا

مشارکت و هم‌کاری با واحدهای فناور و شرکت های نوپا

برگزاری دوره‌های شتاب‌دهنده

برگزاری همایش‌ها و دوره‌های آموزشی

برگزاری جشنواره‌ها و مسابقات

پژوهش و توسعه در راستای فن‌آفرینی و اقتصاد نوآورانه

مخاطبین

- شرکتها و واحدهای فناوری خصوصی با شخصیت حقوقی

- واحدهای تحقیق و توسعه وابسته به صنایع یا سازمان ها

- مراکز تحقیقاتی – توسعه ای

- واحدهای تحقیقاتی وابسته به دانشگاه ها، هسته های پژوهشی دانشجویی و گروه های تحقیقاتی

مشترک خبرنامه شوید

غیاث الدین جمشید کاشانی

دانشگاه غياث الدين جمشيد کاشانی در سال 1385 با مجوز شورای گسترش آموزش عالی به عنوان یک دانشگاه غیرانتفاعی در شهرستان آبیک تاسیس شد.

بنیانگذاران این دانشگاه عمدتا جمعی از استادان برجسته رشته‌های مهندسی و علوم از دانشگاه صنعتی شریف هستند که اهداف اصلی موسسه را توسعه دانش و فرهنگ، مشارکت در تربیت نیروی انسانی ماهر و کمک به توسعه صنعتی و اقتصادی کشور در نظر گرفته‌‌اند.

آدرس : آبیک - شهرک دانشگاهی اندیشه-بلوار دانش - دانشگاه غیاث الدین جمشیدکاشانی

تلفن ها : 15-32898511-028